Frescobar

juice bar and more

De ce Frescobar?

De când am început cura cu sucuri sunt întrebată destul de des cum le fac și de unde le iau. Majoritatea mi le prepar acasă, dar când sunt prin oraș dau o fugă până la Frescobar să îmi fac plinul. De ce? Pentru că au ingredinte proaspete, rețete faine și te primesc mereu cu voie bună. De unde știu asta? Pentru că am lucrat și eu acolo anul trecut.

Dar hai să faci cunoștință, cu Andrei, the Master Fruitkiller (sau El Patron în traducere liberă).

De unde a pornit ideea de juice bar?

A: Cochetam cu ideea unui juicebar de la începutul facultății, ideea fiind a mamei mele de fapt. Îmi doream un business care să ofere o alternativă sănătoasă pentru oamenii care sunt pe fugă în oraș.

Cum îți poți alege sucul la Frescobar?

A: La Frescobar avem un meniu deschis care cuprinde momentan în jur de 30 de ingrediente, oferind posibilitatea clienților să își creeze propria rețetă, posibilitățile fiind nenumărate. Am vrut de la început un meniu care să nu se limiteze la un număr fix de rețete standard.

Cum simți că s-a schimbat starea ta de când bei sucuri zilnic?

A: De mai bine de 4 ani de când s-a deschis primul Frescobar beau sucuri zilnic. Principala schimbare pe care o simt este faptul că mă îmbolnăvesc foarte foarte rar. În 4 ani am avut doar vreo 2 răceli și alea foarte “light”. Ideea e să previi în loc să tratezi.

De ce le-ai recomanda altora să bea sucuri?

A: Le recomand oamenilor să consume sucuri în primul rând pentru a preveni diverse afecțiuni și a-și menține corpul sănătos. Dacă ai grijă de corp, dându-i în fiecare zi nutrienții, mineralele și vitaminele de care are nevoie și el are grijă de tine.

De ce mi-ai recomandat sucul verde?

A: Ți-am recomandat sucul verde pentru că e nemaipomemit în curățarea organismului și numai bun să te ferească de răceli pentru că are pătrunjel, lămâie, ghimbir.

Unde e locația?

A: Momentan avem 2 locații to go pe Napoca 27 și Barițiu 18, unde găsești fresh-uri și smoothie-uri, salate de fructe, iaurturi cu cereale și fructe. Lucrăm și la un serviciu de delivery pe care vrem să îl implementăm în acest an. De asemenea facem și comenzi pentru evenimente, petreceri corporate, conferințe.

Ce mai găsești la Frescobar?

A:  Avem ciocolată raw și alte bunătăți de la Laboratorul de Cofetărie Delicii Sănătoase, chipsuri vegane Yes Chips și de asemenea, pentru că ne place să susținem brandurile locale, clienții pot testa și interacționa cu diverse produse ale: Loftines, Reborn bycicles, Art bending, Antifashion.

Concluzie

Eu zic că v-am convins să treceți măcar o dată p-acolo (dacă nu ați făcut-o încă) să vă bucurați de o atmosferă faină, un suc gustos și hrănitor și să plecați cu zâmbetul pe buze.

Îi găsiți și online Facebook Instagram sau la telefon 0725 FRESCO (373726).